Tietoa tapahtumasta

FAQ

Mitä tapahtumassa tehdään?

Koodataan, sosialisoidaan, kuunnellaan esityksiä sekä nautitaan loppuvaiheessa kilpailutöiden huikeasta showsta. Tarjolla on myös "väliaikaviihdykettä" muun muassa pelikonsoleiden muodossa, mikäli mentaalinen blokki iskee.

Mitä minun täytyy osata voidakseni osallistua?

Sinun täytyy osata ohjelmoida jonkin verran sekä ymmärtää perustason matematiikkaa. Tärkeintä on ymmärtää jotain geometriasta, trigonometriasta ja mikäli aiot tehdä 3D-grafiikkaa, niin matriiseista sekä vektoreista. Muuta sinun ei tarvitse käytännössä tietää – oppia saat paikan päältä!

Mitä ohjelmointikieliä/työkaluja käytetään?

Tähän löydät vastauksen tämän linkin takaa.

Miksi tapahtuma on maksullinen?

Hyvä kysymys! Viime vuonna järjestty CAG oli ilmainen, mutta halusimme tänä vuonna vielä parantaa tapahtuman tasoa. Osallistumismaksuun sisältyy hyviä etuja, kuten ilmaiset kahvit. Osallistumismaksulla myös kustannetaan kaikki tapahtuman yleisen kulut. Loput jäävistä rahoista käytetään DOTin kirjaston uusimiseen, eli tuet samalla uuden oppimista!

Onko tapahtumassa mahdollisuus nukkua?

Tapatumatilassa ei saa nukkua, mutta pienet torkut pöydän päällä sallitaan. Toisaalta, jos haluaa tehdä hyvän tuotoksen, ei kannata paljon nukkua :-)

Mitä tarvitsen mukaani?

Tietokoneen ja eväitä. Huomioi, että Futurice tarjoaa pitsaa ja virvokkeita sunnuntai-iltana dediksen jälkeen! Paikan päältä löytyy kaksi erittäin hyvinvarusteltua keittiötä, jotka ovat molemmat vapaassa käytössä lukuunottamatta toista jääkaappia, joka on varattu järjestäjien käyttöön. Huomioi myös, että kaapeissa saattaa olla etukäteen muiden tavaroita. Älä siis varaa ruokaa, mikä ei säily ilman jääkaappia. Myös suihkussa käymiseen on mahdollisuus tiettyinä aikoina.